Blogg

Egenpleie hos Elixir

i har vert hos  Elixir jentene, og Marianne Fjørtoft for litt egenpleie. Vi ble modtatt med masse deilig snacks og drikke i de vakre og luftige lokalene deres i Drammensveien.

Først var det inn å få en hudskanning for å sjekke hvordan huden vår lå ann, og så fikk vi en Peeling etterpå. Noen fikk Mandelsyre peel som er en mildere verson enn kjemisk peel, også kaldt Party-peel, da du ikke blir rød men bare får en glød i ansiktet, og kan dra rett på fest.

Selve peelingen er en veldig avslappende og deilig opplevelse. Man føler seg som ett nytt menneske når man kommer ut av behandlings rommet. Og mens noen var inne og fikk slappe av satt vi andre og chattet og koste oss med deilig vannmelon, ost, sjokolade ect ect.

Vi fikk også høre litt om Elle Macphersons Super Elixir, et grønt kosttilskudd som er rikt på viktige næringsstoffer som bidrar til kroppens sunne ph-balanse. Kosttilskuddet er ett av de få på markedet som ikke er syntetisk, og inneholder 45 ingredienser bla kinesiske urter, aloe vera, betakaroten, grønn te ekstrakt, acai, økologisk spirulina for å nevne noen. Vi fallt jo pladask for dette og alle var enige om at vi måtte ha dette på kjøkken benken hjemme.

Tilslutt holdt Marianne Fjørtoft et lite foredrag om hud og helse til oss, noe som var en øyeåpner og veldig inspirerende. Tusen takk for en deilig opplevelse!