Blogg

Blondiner farger seg ofte i feil toner!

Feil tone gjør at huden blir gusten, håret ser usunt ut og øynene forsvinner og håret slites mer.

Nesten alle norske kvinner kommer inn i salongen med et ønske om å få en kald blond farge på håret.

Det de ikke vet mye om er undertonene i huden og øynene.Iskalde blonde striper på kommunefarget hår er faktisk det 95% ønsker. Og ofte det som gjør at man får et blasst og grått utrykk.

Vi er redde for ordet varme når vi snakker om håret, vi tror at fordi vi er norske og bleke, med røde undertoner i huden, så vil gyldne toner bli helt feil.

Men det er den tanken som er feil!!

Varmt blondt hår betyr ikke oransje, gult eller rødt. Tenk på alle de blonde Hollywood stjernene, det er nesten ingen av de som har kalde blonde striper. Blake Lively, Sienna Miller, Charlize Theron, Kate Hudson og Cameron Diaz er bare noen få av alle som har en nydelig varm blond farge på håret.

Varme gjør at det blonde håret ser mer glansfullt ut, får mer liv og huden får automatisk mere glød.De fleste av oss har blå, grønne og brune øyne, og fargen kommer som oftes best frem om du tilfører komplimentær fargene. Det betyr at øyenfargen din blir klarere og mer fremhevet dersom du har noe varme i håret og i makeupen.

Kalde striper kan fort bli litt kjedelig, særlig på typisk norsk kommunefarget hår som allerede er så kaldt.Håret blir fortere matt og ikke minst mer slitt da du konstant ønsker å lysne det mer enn det allerede er. Du trenger som regel ikke å bli blondere, bare å få den rette gløden i den blonde fargen du allerede har.

Ikke misforstå, kaldt blondt hår kan være vakkert, men neste gang du er hos frisøren og vil prøve noe nytt og fresht, be dem om å legge i litt varme og glød i stripene! Både håret og huden din vil se sunnere ut.