Blogg

Brud hos Gevir

I en artikkel fra Norwegian wedding blog ser vi en vakker brud som har vært på Gevir og ordnet seg før bryllupet. Under er noen bilder hentet fra artikkelen, du kan lese hele her.

Våren er i anmarsj og brudesesongen er igang. Her har vi samlet noen tips til brudene som kan være fine å ha i bakhodet når dagen skal planlegges.

Book inn time til brudestyling så snart du har datoen klar. De fleste salonger er halvt bemannet på lørdager, og helgene fylles raskt opp. Ikke glem forlover(e) eller annet følge!Det er en fordel at frisøren blir kjent med håret. Book time til klipp og eventuelt farge hos samme frisør. Frisøren blir kjent med din personlighet og hårtype, og har tid til å bearbeide eventuelle forandringer og legge en plan for hvordan håret skal være.Book inn prøvetime til hår og make-up. Gjerne en mnd. i forkant av bryllupet. Gjør research på hva du liker og ikke liker. Det er lettere å kommunisere med bilder, så lag deg en egen portofolie. I dagens medier bugner det av inspirasjon av alle slag. Ta med bilder av deg selv også, så frisøren får et innblikk av hvordan du selv liker å pynte deg! Det viktigste på denne dagen, er at du føler deg komfortabel og vakker som den du er.Ta med deg egne favoritter i sminkepungen. Det er ingenting i veien for at det kan brukes hvis du ønsker det.Mascara: Vi bruker kun engangskoster av hygieniske årsaker, derfor anbefaler vi at du kjøper egen, helst vannfast eller tårefast mascara. Bruk den noen ganger i forkant, da legger den seg bedre på vippene.Lepper: Leppene må friskes opp jevnlig utover dagen og kvelden. Ikke alle salonger har make-up til salgs. Ha med deg en leppestift/lipgloss du føler deg komfortabel med.Ta med slør eller annen hårpynt for å teste under prøvetimen.Den store dagen er i gang, etter en forhåpentligvis god natts søvn. Kom i behagelige klær som du lett kan få av uten å berøre hår eller ansikt. Gevir serverer deg et fat med nøtter, frisk frukt og sjokolade. Varm kaffe eller te med gode smaker. Det blir også servert bobler i glasset. Ha gjerne med nistepakke, da det blir mange timer mellom frokost og vielse.Du har god plass til å skifte til brudekjole og sløret blir festet som kronen på verket, før du går ut døra og inn i en verden som nygift kone!